Uw verhuurder

Mastlo Portugal is ons vakantiehuis in Portugal (Ericeira/Mafra) Een plek waar wij als gezin heerlijk kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen. Sinds april 2014 verhuren we ons huis zodat anderen ook van het huis, de omgeving en Portugese vrijheid kunnen genieten. Eten buiten de deur brengt u een lach op het gezicht bij het afrekenen.

Penthouse Mastlo in Residence Astenberg in Winterberg-Neusastenberg is ons vakantie appartement in Duitsland. Na een heerlijke wintersportvakantie in 2014 hebben we als gezin besloten ook hier een plekje te zoeken waar we, in alle rust, van een wintersportvakantie kunnen genieten en waar ook onze kinderen leuk skiƫn kunnen leren. Ook Mastlo Winterberg kunt u huren en genieten van een heerlijk verblijf. Het zal u aan niets ontbreken.

Wij hopen dat de presentatie over de recreatiewoningen en de faciliteiten duidelijk zijn, maar horen het graag als u nog vragen heeft.

Send us a message

Do you have questions about the Villa or you want to book directly? Please contact us with the form or by sending an e-mail to info@villamastlo.nl


© 2023 - Villa Mastlo - All rights reserved.